Απολογισμός Αντιφασιστικού Φεστιβάλ

Τρίπολη, 3 Νοεμβρίου 2012

Το περασμένο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Τρίπολης που οργάνωσε το νεοσύστατο Αντιφασιστικό Μέτωπο Αρκαδίας με την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου της πόλης, των φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου και πολλών άλλων φορέων.

Το διήμερο Φεστιβάλ που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανέδειξε το ενδιαφέρον και την ανησυχία των συμπολιτών μας για την άνοδο του φασισμού με τα συνοδά φαινόμενα ρατσιστικής βίας. Τόσο η μαζική συμμετοχή όσο και η ποιότητα και το βάθος της πολιτικής συζήτησης που έγινε και στις δύο κεντρικές ομιλίες του Φεστιβάλ, έδωσαν ξεχωριστή ζωντάνια και γέμισαν αισιοδοξία όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Ευχαριστούμε αυτούς που στήριξαν έμπρακτα το Μέτωπο με την οικονομική τους ενίσχυση και προπαντός με την φυσική παρουσία τους, δυναμώνοντας έτσι την πρώτη προσπάθεια για την ισχυροποίηση της αντιφασιστικής δράσης στην πόλη. Η προσπάθεια εκφοβισμού του κόσμου με δήθεν ψεύτικες βόμβες που είχαν μπει στο χώρο του Φεστιβάλ έπεσε στο κενό, δεν επηρέασε καθόλου τη διάθεση μας ούτε και την όλη διοργάνωση.

Εν όψει της ψήφισης του νέου βάρβαρου πακέτου περικοπών της τρόικα και της μνημονιακής τρικομματικής κυβέρνησης το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αρκαδίας καλεί σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 6 και 7 Νοεμβρίου για να ανατρέψουμε την πολιτική που γεννά τη φτώχεια, το φασισμό και την εξαθλίωση.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *